Ur våran vardag

En liten uppdatering från våran vardag.

 

I helgen har husse varit hos oss och han har påbörja kokningen av allt kött mm som vi får konternuerligt efter att grannen min har jagat. Har två hinkar kvar + en saltrulle + en annan större köttbit som ska kokas. Men vi hann inte med allt. Resultatet av helgens kokning blev i alla fall det nedan, se bilden.

 


Älgkött, hjortkött, lever, hjärta, njurar, mjälte och älgfärs instoppat i gamla urätna märgben. Fryser in märgbenen med älgfärsen, bra till vår/sommaren att ligga ute och tugga/slicka på.

 

Sedan har Simbaa fått ett Hurtatäcke. Varit inne förra helgen och handlar det på Grizzly. Han uppskattat att få gå in i sådana affärer, mycket dofter och trevliga expediter som hälsar på han och bjuder på gotti. Mycket bättre och smidigare att ha vid träning och korta stunder än hans fleeceoverell. Men den är bra om han sitter still längre stunder. Dock har det ju inte varit så fasligt kallt ännu.. och det lär det väl kanske inte bli heller. Men då har vi den till nästa vinter.

 

  

 

 

I torsdags åkte vi iväg till ridhuset som vanligt också. Det var många ekipage. Agility i ena änden och övrigt som lydnad och miljöträning i den andra. Vi fokuserade på bland annat utgångsställning, fotgående, trygghet i ligg (obehagligt med kallt underlag), hopp ö hinder, galen lek, burlek med kommando, "fri" och tandvisning. Kommer lite mer foton från träningen om någon dag, eftersom Bibbi var där och fotoade alla ekipagen. Mycket uppskattat! Nedan en förväntansfull men samlad liten kille som väntar på att få åka iväg mot ridhsuet.

 

     

Simbaa väntar på att åka iväg till ridhusträningen ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0