Typ dvala under sommaren...

 
Hej och hå! Då har vi vaknat till liv efter sommarens icke datasittande... Sommaren har rusat förbi och jag har jobbat, jobbat och åter jobbat kan man väl säga... än så länge går sommrarna ut på det i mitt liv!! ;)
Det har inte blivit så mycket lydnadsträning måste jag erkänna, istället har vi fokuserat på viltspårningen mestadels. Men vi har inte genomfört något mer öppenklass prov, tanken är väl att vi kanske skulle hinna med att göra det innan vintern slår till...
 
En liten snabb uppdatering om Simbaas allergi är följande... vi har tagit nya blodprover i augusti för att se om ha även är allergisk mot utomhusgrejer... och så sant så sant, som min misstanke var. Olika gräspollen och gråbo bl.a. Så nu är det ett nytt vaccin under tillredning. Färdigt om ungefär någon månad.
 
Simbaa har även blivit röntgad, han fick fria armbågar, men dessvärre C på höfterna. Lite tråkigt, då jag verkligen varit noga med hans miljö under uppväxten som en hjälp på traven mot fria höfter. Varit försiktig med trappor, lek med andra/större hundar, långa promenader.. men men, nu är det bara att tänka och vara lite mer noga med uppvärmning, nedvarvning, kuperade- terräng promenader, samt hålla honom fin och slank i kroppen, trots kastreringen ;)
 
 
 
 
Det har visat sig att Simbaa är astaggad på träning också efter en sommar som inte innehållet så mycket av lydnadsmoment och trixande.. så nedan avslutar jag med att bjuda på en film med lite fotgående inomhus, hemma i Fias stora hall en regning höstdag....
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0